Manifest

The future is

humane

Att jobba humant är ett mindset, en strävan efter att knuffa framtiden i en riktning vi tror på och vill se. Det innebär att vi alltid håller oss uppdaterade om aktuella samtalsämnen, att vi utmanar våra egna och våra kunders invanda tankesätt. Vi tar ställning genom att bara ta uppdrag som vi tror på och där vi kan göra skillnad. 

 

Här är några av de frågor vi brinner för. 

 

 

Vi tänker på framtiden – precis som du behöver göra. 

Att driva utvecklingen i en riktning som fungerar på lång sikt är vårt allra viktigaste uppdrag. Vi delar alla det här uppdraget och vi kommer förmodligen behöva ändra både vårt sätt att jobba och vårt sätt leva mer än en gång under kommande årtionden. Men det kommer vara det enda sättet att växa och leva vidare - som företag, som organisationer, som individer. 


Vi tror på att likheterna mellan människor är större än skillnaderna. 

Kommunikation är en djupt mänsklig vetenskap. Fast vi ser olika ut fungerar vi innerst inne ganska lika; vi är emotionellt drivna varelser. Därför strävar vi på Human alltid efter att nå längst in i kärnan av problemet – för att kommunikationen ska nå längst in i maggropen, där besluten fattas – oavsett vilken titel eller vilket uppdrag vi har för stunden. 


Vi tror på allas rätt att delta. 

Det betyder att när vi kommunicerar måste olikheter få synas. Att jobba med representation kan tyckas vara en enkel lösning men det är starten på att inkludera fler i samtalen, göra flera röster hörbara och synliga. Det är viktigt för människors välmående, för hur människor känner i förhållande till det du vill kommunicera och i det långa loppet för samhällets utveckling. 

 

Vi vet att kommunikation kan göra skillnad. 

Vi vet att kommunikationen har kraft att göra skillnad. Vi vet också att både ditt och vårt ställningstagande spelar roll för hur ditt varumärke uppfattas och för hur du lyckas beröra dina målgrupper. 

 

Be Human.